Soul Body Fusion

 Logo Soul Body Fusion 2

Wat is Soul Body Fusion ?

Soul Body Fusion ® betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. (Sommige noemen dit de bron, je hogere zelf, je hogere bewustzijn).  Als we geboren worden zijn we nog stevig verankert met onze ziel. We zijn nog dicht bij onze bron. Lichaam en ziel trillen nog op dezelfde frequentie.

Door verdriet, teleurstellingen, pijn, angst, ziekte, emotionele gebeurtenissen, mishandeling, chronische stress, trauma’s overgevoeligheid of verslaving ontstaat er echter een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. Anders gezegd: De energie van je lichaam trilt op een andere snelheid (andere frequentie) dan de energie van je ziel waardoor ze niet in balans zijn. (alsof de radio niet goed op de zender staat). Het doel van Soul Body Fusion ® is om deze frequenties weer op elkaar af te stemmen waardoor ze weer meer met elkaar in balans zijn.

Wat gebeurt er tijdens een Soul Body Fusion ® Sessie:

Tijdens een Soul Body Fusion ® healing sessie zet ik het Soul Body Fusion ® healing energieveld om je heen, om je ziel ( je hogere zelf, je bron, je hogere bewustzijn, net zoals jij het wilt noemen ) meer met je lichaam te verbinden. Doordat het trillingsniveau van je ziel hoger is dan je lichaam kun je positieve veranderingen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau ervaren.

Tijdens een Soul Body Fusion ® kun je van alles ervaren. De meeste mensen voelen zich geweldig na een Soul Body Fusion ®. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen. Het lijkt alsof je helemaal opnieuw bedraad wordt, zodat je lichaam een sterkere stroom van hogere frequenties en energieën aan kan.

Een Soul Body Fusion ® sessie bestaat uit 2 delen van 10 minuten waarbij de intentie wordt gezet om de ziel met het lichaam te versmelten.

Na ongeveer 10 minuten nemen we een korte pauze waarin we even praten over je ervaringen en wat water drinken om je lichaam te ondersteunen in het proces. Daarna doen we het nog een keer. Vervolgens sluiten we de sessie af.

Om het lichaam te helpen de veranderingen blijvend te maken wordt aangeraden om de behandeling na 1 week en na 3 weken te herhalen.

Energetische werking gedurende de drie sessies:
Eerste sessie: Verkenning
Tweede sessie: Verdieping
Derde sessie: Verankering

Het kan op afstand, via de telefoon, via Skype en wanneer we bijeen zijn. We kijken naar de mogelijkheden en wat je prettig vindt.

Het is toepasbaar van jong tot oud, op mensen, dieren en situaties.

Soul Body Fusion® kan je helpen om:

  • Je blijer en gelukkiger te voelen
  • Je meer ‘thuis’ te voelen op aarde en in je lichaam
  • Meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven
  • Meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren
  • Meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken
  • Te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau.
  • Meer energie te krijgen
  • Gezonder te worden
  • Beter grenzen aan te kunnen geven

Achtergrond informatie:

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley (www.jonettecrowley.com of www.jonettecrowley.nl). Zij schrijft op haar website:

“We hebben allemaal een ziel of lichtlichaam maar we zijn vaak niet in staat om het volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welbehagen te manifesteren die ons geboorterecht zijn… De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. We kunnen weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of dissociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. Onze ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en ons lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als de frequenties van je ziel en je lichaam volledig en permanent zijn samengevoegd, zoals ze zijn bedoeld?”

Disclaimer: hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaring na een Soul Body Fusion sessie, kan hiervoor geen garantie worden gegeven. Soul Body Fusions zijn ook géén vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg een dokter bij fysieke klachten.